Welkom in de wereld van LOVELTIES, waar houten speelgoed centraal staat en kinderen eindeloos kunnen spelen en leren. Wij zijn onwijs trots op ons nieuwe innovatieve product: de Speelplaat. Deze veelzijdige houten basisplaat biedt eindeloze mogelijkheden voor verbeeldingskracht en educatief speelplezier. Lees verder om te ontdekken wat deze Speelplaat zo bijzonder maakt en hoe het de creativiteit en ontwikkeling van kinderen kan stimuleren.

speelplaat lovelties

Eindeloze mogelijkheden met de Speelplaat

De Grote Speelplaat is een houten basisplaat waarop een steeds verder groeiende collectie figuren past, waardoor kinderen elk verhaal kunnen spelen. Met een afmeting van 44 x 34 x 1 cm (compleet) en bestaande uit twee losse delen van 22 x 27 x 1 cm, biedt de Speelplaat een ruim oppervlak voor de meest fantasierijke avonturen. De groeven in de Speelplaat zijn speciaal ontworpen om de figuren uit de Speelsets stevig vast te houden, maar ook gemakkelijk weer op te pakken voor kleine handjes. Naast de Grote Speelplaat hebben we ook de Zweedse Speelplaat, die op de TROFAST bakken en de FLISAT speeltafel van IKEA past.

houten speelgoed speelplaat

Stimuleer de ontwikkeling van uw kind

Tijdens het spelen met de Speelplaat wordt zowel de fijne motoriek als het probleemoplossend vermogen van je kind ontwikkeld. De twee delen van de Speelplaat worden met magneetjes bij elkaar gehouden, waardoor de twee platen makkelijk bij elkaar blijven liggen. Bovendien draagt het spelen met de Speelplaat bij aan de sociale en emotionele ontwikkeling van uw kind, doordat het interactie en samenspel met andere kinderen stimuleert.

 speelgoed 3 jaar

Diverse Speelsets voor uren speelplezier

Bij LOVELTIES begrijpen we dat elk kind uniek is en zijn eigen interesses heeft. Daarom zijn we druk bezig een breed assortiment aan Speelsets met diverse figuren, zoals huisjes, dieren, poppetjes en voertuigen aan te leggen. Deze Speelsets zijn niet alleen compatibel met de Speelplaat, maar ook los en met elkaar, waardoor eindeloze combinaties mogelijk zijn. De Speelsets zijn tevens te gebruiken als kleine legpuzzels, wat de creativiteit en het probleemoplossend vermogen van uw kind nog verder bevordert.

 Lovelties speelgoed

De Speelplaat is een prachtige aanvulling op ons assortiment houten speelgoed en biedt een wereld van eindeloos speelplezier. Met de diverse Speelsets en de vele mogelijkheden voor creativiteit en ontwikkeling is de Speelplaat een perfect cadeau. Ontdek de magie van houten speelgoed en laat je kind genieten van uren speelplezier met de Speelplaat en bijbehorende Speelsets.

×