Ontdek de Zweedse Speelplaat met afgeronde hoeken, een perfecte aanvulling op de IKEA FLISAT Speeltafel (of een losse TROFAST bak), die zorgt voor eindeloos speelplezier en tegelijkertijd de ontwikkeling van je kind bevordert. Deze veelzijdige speelplaat kan ook los van de speeltafel worden gebruikt en biedt diverse mogelijkheden om de speelervaring te verrijken.

speelplaat lovelties

De veelzijdige Zweedse Speelplaat

Deze innovatieve Speelplaat is speciaal ontworpen voor gebruik met de IKEA FLISAT Speeltafel of op een losse TROFAST bak, maar kan ook op zichzelf staand worden gebruikt. De groeven in de Speelplaat zorgen ervoor dat de figuren uit de Speelsets stevig blijven staan, terwijl ze gemakkelijk kunnen worden opgepakt door kleine handjes. Hierdoor wordt zowel de fijne motoriek als het probleemoplossend vermogen van kinderen gestimuleerd.

speelplaat flisat 

Een slim ontwerp voor eenvoudig opruimen

De Speelplaat bestaat uit twee delen die door middel van magneetjes goed naast elkaar blijven liggen. In een deel van de speelplaat is een gleuf van 7,5 x 1 cm aangebracht, waardoor de figuren in de onderliggende bak van de IKEA tafel kunnen verdwijnen. Zo wordt opruimen een feest en wordt tegelijkertijd de kleine motoriek geoefend.

 

Combineren voor nog meer speelplezier

Wanneer je de Zweedse Speelplaat in de IKEA FLISAT tafel gebruikt, kun je in de tweede bak naast de Speelplaat kinetisch zand of rijst toevoegen. Dit biedt een leuke combinatie met de Speelplaat en zorgt ervoor dat de figuren ook in de andere bak gebruikt kunnen worden om mee te spelen en er bijvoorbeeld mee kunnen stempelen in het zand.

De Zweedse Speelplaat met afgeronde hoeken is een uitstekende aanvulling op de IKEA FLISAT Speeltafel en biedt een scala aan speelmogelijkheden. Of je kind nu de fijne motoriek oefent, zijn of haar probleemoplossend vermogen ontwikkelt of gewoon geniet van het spelen met de figuren en het kinetisch zand, deze Speelplaat is een waardevolle investering in de speel- en leertijd.

 

speelplaat

×